top of page

PATIKOINTIMATKAT MALLORCA

Mallorcan aktiivilomiin erikoistuneena matkanjäjestäjänä saat kauttamme myös opastetut patikointimatkat, oppaana paikallinen suomenkielinen opas. Pyydä tarjous olit lähdössä sitten yksin tai ryhmässä, päiväksi tai useaksi.

Mallorca on loistava aktiivilomakohde, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös patikointiin. Voit tehdä joko päiväretkiä ja tarjolla on myös n. 150km pitkä vaellusreitti, Dry Stone Route. Matkan varrella on sopivin välimatkoin Refugeja, joissa voi yöpyä.

Pyöräily: Product

- KOKOA OMA RYHMÄ -

PIENRYHMILLE RÄÄTÄLÖIDYT MATKAT

Esim. 7vrk majoitus 2hh puolihoidolla, suomenkielinen opastus kolmena päivänä ..

Mallorcalle patikoimaan. Alla esimerkkipaketti. Pyydä tarjous halumallesi ajankohdalle ja ryhmälle.
Emme tarjoa lentoja räätälöidyille ryhmämatkoille. Tilaa itse lennot haluamaltasi lentoyhtiöltä sopiville päiville

PATIKOINTIMATKA 1

Mallorca, Playa de Palma, Iberostar Cristina ****

7 vrk, kolme opastettua patikointia

Kokoa oma ryhmä ja lähde kokemaan Mallorca, sen upea luonto patikoiden sekä Palman viihtyisä kaupunki, jota kutsutaan usein myös 'pikku Barcelonaksi'. Olemme räätälöineetineet pienryhmille valmiiksi viikon matkapaketin, jonka aikana ehdit sekä patikoida että tutustua Palmaan.

Hotellimme Iberostar Cristina sijaitsee Play de Palman alueella lähellä rantaa ja kaikkia palveluja. Lentokentälle ja Palmaan ajomatka on vain n. 15-20min. 

Matkalla patikoit turvallisesti paikalliset olosuhteet tuntevan ammattitaitoisen suomen- kielisen oppaan johdolla. Viikon aikana ohjelmassa on opastettu patikointi kolmena päivänä. Oppaana toimii yli kymmenen vuotta Mallorcalla asunut sertifioitu patikointi- ja maastopyöräilyopas, Nina Harjula. Olemme valinneet teille kolme erilaista retkeä Mallorcan suosituista patikointivaihtoehdoista. Ohjelma on räätälöitävissä ryhmän toiveiden ja taitotason mukaan, joten älä epäröi kertoa meille toveistasi.

Matkalle ehdit hyvin tutustua Mallorcan saareen ja Palmaan, saarella on lyhyet etäisyydet ja tunnissa ajat saaren toiselta laidalta toiselle. Palmaan on matkaa vain n. 10km, matka taittuu helposti bussilla tai taksilla. Suosittelemme myös pyörän vuokrausta ja pyöräilyä Palmaan pitkin leppoisaa, kaunista ja turvallista rantareittiä pitkin.

HINTAAN SISÄLTYY:

 • Norwegian suora meno-paluu lento

 • paikka + käsimatkatavarat, 10kg

 • koneen ruumaan, 2 x 20kg

 • 7 vrk majoitus

 • puolihoito

 • allasnäkymä

 • Spa-osaston käyttö

 • 3 vrk opastettu patikointi

 • lentokenttä - hotelli kuljetukset

 • Golf & Bike Travels paikallinen tuki

PATIKOINTI:

 • 1. päivä Deia - Sóller

 • 2. päivä Sant Elm - Trappisti luostari

 • 3. päivä Alaro Castle

HUOM; hinta ei sisällä lentoja eikä muita kuljetuksia. Suosittelemme auton vuokrausta tai taksin käyttöä  (siirtyminen patikointipaikoille)

PATIKOINTI

Opastettu patikointi kolmena päivänä, oppaana Nina Harjula

Hintaan ei sisälly: Kuljetus, ruoka tai juomat.

Deia - Sóller

Kesto: 3-4h (kävelyaika)

Vaikeus: Helppo

Matka: n. 10km

Korkeusero: n. 310m

Kuvaus: Tämä suhteellisen helppo ja kaunis reitti kulkee Deiasta Sóllerin kylään, pääosin meren ja vuorten välissä. Matkalla voi ihailla vuoria, merta, paikallisia viljelmiä (mm. applesiini ja oliivi) ja maalaistaloja.Reitin loppupuolella pääset ihailemaan vuorilta alhaalla avautuvaa Port Sóllerin kaunista satamaa. Reitti voidaan varioida usealla eri tavalla.  

Sant Elm - Trappisti luostari

Kesto: 3-4h (kävelyaika)

Vaikeus: Haastava

Matka: n. 8km

Korkeusero: n. 400/400

Kuvaus: Patikointi n. 400m Sant Elmin yläpuolella sijaitseville luostarin raunioille on vaivan arvoinen.Ylhäältä ja matkalta avautuvat näkymät ovat huikaisevat kauniit, alhaalla siintävät turkoosi meri ja Sa Dragonerin saari.  Reittejä on monia ylös, näistä suorin reitti etenee paikoin jyrkällä kalliolla sisältäen pari  haastavampaa kallion ylitystä. Matka takaisin taittuu leppoisasti eri reittiä pitkin.

Alaro Castle

Kesto: 3-4h (kävelyaika)

Vaikeus: Helppo/keskivaikea

Matka: n. 8km

Korkeusero: n. 350/350

Kuvaus: Tämä on todennäköisesti Mallorcan suosituin reitti, eikä syyttä suotta.  Näkymät ylhäältä Tramuntanan vuoristoon ovat upeat. Tämän reitin varrella sijaitsee myös 'Es Verger' ravintola, jossa pysähdymme nauttimaan ikimuistoisen ateria, Es Verger ravintolassa tarjoillaan nimittäin saaren parasta lammasta.

Nina4.JPG

YHTEISTYÖSSÄ - Nina Harjula

Patikointi ja maastopyöräopas, yrittäjä Mallorca Hiking

Patikointimatkat toteutamme yhteistyössä Nina Harjulan kanssa. Nina on asunut ja toiminut Mallorcalla oppaana yli kymmenen vuotta ja on sertifioitu patikointi- ja maastopyöräopas. Kun varaat patikointimatkasi Mallorcalle kauttamme, saat luotettavan suomalaisen matkanjärjestäjän palvelut sekä paikalliset olosuhteet tuntevan paikallisen oppaan. Kauttamme sekä yksittäiset päivät että useamman paivän mittaiset paketit ja vaellukset.

Kauttamme varatuilla patikointimatkapaketeilla on matkapakettilain mukainen kattava kuluttajasuoja.

KUVIA LOKA - JOULUKUU 

Kuvia päiväretkiltä tutustumassa Mallorcan patikointimahdollisuuksiin. 

(kuvia klikkamalla lisätietoja)

bottom of page